Submit Property
Your search results

NJOFTIM-KERKOHET PER TE BLERE OSE ME QIRA TOKE BUQESORE NGA 3 DERI NE 4 HEKTARE NE STRUGE- OHER DHE RRETHINE, PER ME SHUME INFORMACIONE NA KONTAKTONI NE 070-232-436 DHE 070-984-931 ,AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,,STRUGE

Posted by nade on February 1, 2021
| Blog
| 0

NJOFTIM-KERKOHET PER TE BLERE OSE ME QIRA TOKE BUQESORE NGA 3 DERI NE 4 HEKTARE NE STRUGE- OHER DHE RRETHINE, PER ME SHUME INFORMACIONE NA KONTAKTONI NE 070-232-436 DHE 070-984-931 ,AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,,STRUGE