Submit Property
Your search results

Ide dhe dizajne për banjo te vogla-nga ,,Eugen 2011,,

Posted by nade on June 8, 2015
| Blog
| 0

Kur ju ecni në hapësirën e vogël të banjos tuaj,a ëndërroni për një banjo plot ndricim dhe dritë? Për të pasur dritën e duhur në banjon tuaj jo domosdoshmërisht duhet te keni dritaret me madhesi te mjaftueshme sepse tash ato i yevendesojne dricuesit e ndryshem te cilet krzejne te njejtin funksion.Por si do të mund të arrijmë një rezultat të tillë ndekim hapat në vijim.

Banjo nr-1

 

Hapi i parë është organizimi i drejtë i elementeve thelbësore, që do të thotë duke ditur që katrorët e banjos tuaj janë shumë të vogla atëherë ju duhet të përdorni sa më pak elemente të panevojshme.

Banjo nr-2

Një vaskë  40s, një lavaman  70s, dhe një pasqyrë ’30s ,të gjithë këto mund të punojn së bashku në qoftë se ju besoni në të, dhe ju  mund të vërtetoni se si elementet krijojnë një tërësi unike. Ky është parim kryesor i projektimit të banjove me hapësirë të vogël  – që në të kundërtën  mund të krijojnë një hapësirë të bukur.

Banjo nr-3

Vendosja e lavamanëve ne pozitën piedestale do ishte perfekte dhe e përkryer për këto lloj madhësish.Gjeni dekorime nga më të thjeshtat,të cilat përvec se janë të volitshme në cmim ,ju mund ti gjeni në cdo vend ,sic janë payaret e vegjël,dyqanet e dekorimeve te vogla,etj.

Banjo nr-4

 

Vendosni pasyrat tuaja në afërsi të dritareve,efekti i ndricimit që japin ato është i përkryer,dhe bën që ndricimi në banjon tuaj të jetë shumë herë me i madhë.

Gjithcka rreth dekorimit të shtëpive dhe oborreve te juaja gjeni pranë zyrave te agjensionit për shit-blerje ,,EUGEN 2011,, në Strugë

Kontakto -0038970232436///0038970984931

www.eugen2011.com

Facebook/Eugen2011