Submit Property
Your search results

FILLOJ SHITJA E BANESAVE TEK ,,STRUZHANKA E VJETER,, PER RRETH LIQENIT ,ME DOKUMENTACION TE KOMPLETUAR , PER CDO INFORMACION MUND TE KONTAKTONI ME AGJENSIONIN ,, EUGEN 2011,, 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on May 23, 2016
| Blog
| 0

FILLOJ SHITJA E BANESAVE TEK ,,STRUZHANKA E VJETER,, PER RRETH LIQENIT ,ME DOKUMENTACION TE KOMPLETUAR , PER CDO INFORMACION MUND TE KONTAKTONI ME AGJENSIONIN ,, EUGEN 2011,, 070-232-436 DHE 070-984-931
BANESA JANE ME SIPERFAQE TE NDRYSHME DUKE FILLUAR NGA 62 M2, DERI NE 148 M2,