Submit Property
Your search results

EKSKLUZIVISHT SHITET BANESE E RE , NE STRUGE PERBALL LIQENIT,KATI I DYTE ME SIPERFAQE 64 M2,CMIMI 850 EURO M2,KA MUNDESI EDHE PER KOMPENZIM , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,-070-232-436

Posted by nade on May 4, 2016
| Blog
| 0

EKSKLUZIVISHT SHITET BANESE E RE , NE STRUGE PERBALL LIQENIT,KATI I DYTE ME SIPERFAQE 64 M2,CMIMI 850 EURO M2,KA MUNDESI EDHE PER KOMPENZIM , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,-070-232-436 DHE 070-984931