Submit Property
Your search results

Dëshironi që te mirëmbahet,pastrohet shtëpia juaj nga dikush ,ndërsa ju jeni në mërgim??

Posted by nade on June 9, 2015
| Blog
| 0

Siguroni,pastroni dhe mirëmbani shtëpin tuaj derisa ju jeni jasht vendit.

Agjensioni per shit-blerje ,,Eugen 2011,, tash e tutje bën mirëmbajtjen e shtepive,banesave tuaja me kontrat vjetore, që do të thotë me ekip të profesionalizuar bën pastrimin,rregullimin e shtëpive dhe banesave të juaja.

Ne kujdesemi per cdo imtësi tuajën.

Për më shumë kontaktoni në 0038970232436 dhe 0038970984931(viber )

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0