Submit Property
Your search results

About

PhotoPershendetje!

Nisma e parë e agjensionit ,,Eugen 2011,,  ne Struge vjen ne vitin 2009.Qasjet e para filluan si provë e nje biznesi  të ri  duke formuar një grup të fortë porfesionistësh,të cilët për më shumë erdhen me iden për një ndihmë  për qytetaret në lehtesimin e dokumentacionit,por dhe për investitorët një dore e hapur e cila do tju garantonte siguri dhe mirëqënie në vendin tonë si për ta ashtu edhe për qytetarët të cilët do të jenë  përfituesit e parë.

Stafi i agjensioniti përbërë nga agjentë,juristë,dhe ekonomistë ,të cilet forcuan punën dhe në vitet në vazhdim hapen selitë e para të bashkëpunimit,fillimisht në Shkup,duke vazhduar mëtutje në Zvicër dhe Gjermani dhe duke u ndalur në bregdetin shqipëtar në Shqipëri.

Roli i agjensionit ,,Eugen 2011,,cdo dite e me shume behet me i rendesishem ne skenen e shit-blerjeve brenda Struges dhe jashte saj,prandaj stafi jone ne qershor te vitit 2015 vendosi te krijoj ,,blog-un,,e vet dhe te sjell tek klientet e vet dicka me ndryshe nga me pare,dhe te beje qe te jemi nje hap me afer me kerkesat e tyre.