Submit Property
Your search results

ХИТНО ! ХИТНО !СЕ ПРОДАВАТ КУЌА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ,,ВО ПАРКИНГОТ НА СТОПАНСКА БАНКА,,СО ПОВРШИНА ОД 78 М2,070-232-436

Posted by nade on August 17, 2015
| Blog
| 0

0038970-232-436     И     0038970-984-931                                               АГЕНСИЈАТА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,ВИ НУДИТ   КУЌА ВО ЦЕТАРОТ НА ГРАДОТ ,,ВО ПАРКИНГОТ НА СТОПАНСКА БАНКА ,,СТРУГА СО ПОВРШИНА ОД 78 М2.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВЕ ЧЕКАМЕ ДА НЕ ПОСЕТИТЕ ВО НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИИ ВО ПЛОШТАД НА РЕВОЛУЦИЈА СТРУГА