Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА СУПЕР СТАН ВО ОХРИД, СО МАГИЧЕН ПОГЛЕД КОН ГРАД ОХРИД ,СО ПОВРШИНА ОД 136 М2 СТАН И 58 М2 ТЕРАСА, ВО 6 СПРАТ СО ЛИФТ, СО ТРИ СПАЛНИ, ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА И ДВЕ КУПАТИЛО , ЦЕНА 250.000 ЕВРА СО МОЖНОСТ ЗА ПАЗАР,СЕ НУДИТ ОД АГРНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ “ЕУГЕН 2011”-СТРУГА 070-232-436

Posted by nade on September 11, 2020
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА СУПЕР СТАН ВО ОХРИД, СО МАГИЧЕН ПОГЛЕД КОН ГРАД ОХРИД ,СО ПОВРШИНА ОД 136 М2 СТАН И 58 М2 ТЕРАСА, ВО 6 СПРАТ СО ЛИФТ, СО  три СПАЛНИ, ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА И ДВЕ КУПАТИЛО , ЦЕНА 250.000 ЕВРА СО МОЖНОСТ ЗА ПАЗАР,СЕ НУДИТ ОД АГРНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ “ЕУГЕН 2011”-СТРУГА 070-232-436