Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА СТАН СО СИ МЕБЕЛ ВО ОХРИД, ПОЗАДИ ХОТЕЛ МИЛЕНИУМ,НА ТРЕТИ СПРАТ,СО СОПСТВЕН ПАРКИНГ И ЗАЕДНИЧКИ ДВОР,127 КВАДРАТИ ,ЦЕНА 1000 ЕВРА ПО КВАДРАТ,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on October 5, 2019
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА СТАН СО СИ МЕБЕЛ ВО ОХРИД, ПОЗАДИ ХОТЕЛ МИЛЕНИУМ,НА ТРЕТИ СПРАТ,СО СОПСТВЕН ПАРКИНГ И ЗАЕДНИЧКИ ДВОР,127 КВАДРАТИ ,ЦЕНА 1000 ЕВРА ПО КВАДРАТ,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931