Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ЦЕНТАРОТ НА ОХРИД ,КАЈ NА СКАЛЕСТНАТА ЗГРАДА,АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,

Posted by nade on August 31, 2015
| 0

0038970-232-436     0038970-984931

АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ЦЕНТАРОТ ВО ОХРИД ,СО ПОВРШИНА ОД 78 М2.