Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО СТРУГА КАЈ ФОН , СО ПОВРШИНА ОД 83 М2, СО ДВЕ СПАЛНИ , ДНЕВНА И КУЈНА , СО ЦЕНА 55.000 ЕВРА , ИМАТ ПРОСТОР И ЗА ПАЗАР , СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,, ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436

Posted by nade on November 20, 2020
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО СТРУГА КАЈ ФОН , СО ПОВРШИНА ОД 83 М2, СО ДВЕ СПАЛНИ , ДНЕВНА И КУЈНА , СО ЦЕНА 55.000 ЕВРА , ИМАТ ПРОСТОР И ЗА ПАЗАР , СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,, ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436

Share and Enjoy !

0Shares
0 0