Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО СТРУГА,СО ПОВРШИНА ОД 95КВД,ВО 2 СПРАТ,СО ДНЕВНА,ДВЕ СПАЛНИ,И КУПАТИЛО,СЕ НУДИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on June 19, 2021
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО СТРУГА,СО ПОВРШИНА ОД 95КВД,ВО 2 СПРАТ,СО ДНЕВНА,ДВЕ СПАЛНИ,И КУПАТИЛО,СЕ НУДИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931