Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ОХРИД СО ПОВРЧИНА ОД 75 М2,ГАРАЖА 19 М2, И ПОДРУМ 15 М2,АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,

Posted by nade on September 2, 2015
| Blog
| 0

0038970-232-436    И    0038970-984-931

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ОХРИД СПРОТИ ГРАДСКАТА БОЛНИЦА СО ПОВРШИНА НА СТАН 71 М2,ГАРАЖА 19 М2,ПОДРУМ 15 М2,И ДВОРНО МЕСТО СО НАД 20 М2.

ЦЕНА : 65.000 ЕУРО