Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА НОВА КУЌА ВО СТРУГА ,ВО БЛИЗИНА НА ГЛАВНАТА БОЛНИЦА, СО 298 КВАДРАТИ ,ЦЕНА ОД 250.000 ЕВРА,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,

Posted by nade on May 3, 2016
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА НОВА КУЌА ВО СТРУГА ,ВО БЛИЗИНА НА ГЛАВНАТА БОЛНИЦА, СО 298 КВАДРАТИ ,ЦЕНА ОД 250.000 ЕВРА,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,
070-232-436 И 070-984-931