Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА НОВА КУЌА,НА ТРИ СПРАТА ВО НАСЕЛБА МИСЛЕШЕВО-СТРУГА,СО ПОВРШИНА ОД 420 КВД ,СЕ НУДИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on June 21, 2021
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА НОВА КУЌА,НА ТРИ СПРАТА ВО НАСЕЛБА МИСЛЕШЕВО-СТРУГА,СО ПОВРШИНА ОД 420 КВД ,СЕ НУДИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931