Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА КУЌА 3-СПРАТА СО ПОВРШИНА ОД 345 М2,ВО ОХРИД УЛ: ТУРИСТИЧКА ,ЦЕНА 150.000 ЕВРА ,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ “ЕУГЕН 2011”-СТРУГА 070-232-436

Posted by nade on August 24, 2020
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА КУЌА 3-СПРАТА СО ПОВРШИНА ОД 345 М2,ВО ОХРИД УЛ: ТУРИСТИЧКА ,ЦЕНА 150.000 ЕВРА ,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ “ЕУГЕН 2011”-СТРУГА 070-232-436