Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ОХРИД, КУЌАТА РАСПОЛАГА СО ТРИ ЗАСЕБНИ СТАНОВИ,СО ЦЕЛОКУПНА ПОВРШИНА ОД 296 КВД.СЕ ХУДИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on June 19, 2021
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ОХРИД, КУЌАТА РАСПОЛАГА СО ТРИ ЗАСЕБНИ СТАНОВИ,СО ЦЕЛОКУПНА ПОВРШИНА ОД 296 КВД.СЕ ХУДИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931