Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ОХРИД,НАСЕЛБА ДАЛЈАН,100 МЕТРА ОДАЛЕЧЕНО ОД ЕЗЕРОТО, СО ТРИ СПРАТИ , СО ГАРАЖИ , СО ПОВРШИНА ОД 278 М2, ЦЕНА ОД 155.000 ЕВРА, МОЗЕ ДА СЕ ПРЕГОВАРА ЗА ЦЕНАТА, СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈАТА ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА ,070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on April 16, 2019
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ОХРИД,НАСЕЛБА ДАЈЛАН,100 МЕТРА ОДАЛЕЧЕНО ОД ЕЗЕРОТО, СО ТРИ СПРАТИ , СО ГАРАЖИ , СО ПОВРШИНА ОД 278 М2, ЦЕНА ОД 155.000 ЕВРА, МОЗЕ ДА СЕ ПРЕГОВАРА ЗА ЦЕНАТА, СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈАТА ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА ,070-232-436 И 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0