Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА ЗЕМЈИШТЕ ВО ОХРИД, СО ПОВРШИНА ОД 1200 М2, ЦЕНА ПО ДОГОВОР,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,-СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on April 4, 2019
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА ЗЕМЈИШТЕ ВО ОХРИД, СО ПОВРШИНА ОД 1200 М2, ЦЕНА ПО ДОГОВОР,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,-СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0