Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВА ЗЕМЈА ВО СЕЛО МОРОИШТА СТРУГА,УРБАНИЗИРАНО,СО ПОВРШИНА ОД 15.000 М2,ЦЕНА 12 ЕВРА НА М2, ИМА ПРОСТОР И ЗА РАЗГОВОР,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ “ЕУГЕН 2011”-СТРУГА 070-232-436,

Posted by nade on August 28, 2020
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВА ЗЕМЈА ВО СЕЛО МОРОИШТА СТРУГА,УРБАНИЗИРАНО,СО ПОВРШИНА ОД 15.000 М2,ЦЕНА 12 ЕВРА НА М2, ИМА ПРОСТОР И ЗА РАЗГОВОР,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ “ЕУГЕН 2011”-СТРУГА 070-232-436,