Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВАТ СТАН ВО СТРУГА , СО ПОВРШИНА ОД 63 М2, ТРЕТИ СПРАТ , СО СПАЛНА , ДНЕВНА , КУЈНА И КУПАТИЛО , СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on February 2, 2021
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВАТ СТАН ВО СТРУГА , СО ПОВРШИНА ОД 63 М2, ТРЕТИ СПРАТ , СО СПАЛНА , ДНЕВНА , КУЈНА И КУПАТИЛО , СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0