Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВАТ НИВА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ВО СКОПЈЕ ,ВИЗБЕГОВО,СО ПОВРШИНА ОД 3300 М2,АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВОЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,

Posted by nade on July 28, 2015
| Blog
| 0

0038970 232436 И 0038970984931                                                   АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,      НУДИТ :               НИВА СО ПОВРШИНА ОД 3300 М2,СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ВО СКОПЈЕ ,,ВИЗБЕГОВО,,

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВЕ ЧЕКАМЕ ДА НЕ  ПОСЕТИТЕ ВО НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИ ВО СТРУГА ПЛОШТАД НА РЕВОЛУЦИЈА ББ ИЛИ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ ВО :                          070-232-436 И   070-984-931