Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВАТ ДВЕ КУЌИ ВО ОХРИД,СО ПОВРШИНА ОД 501 КВД,3-И СПРАТИ,СЕ НУДИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on June 19, 2021
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВАТ ДВЕ КУЌИ ВО ОХРИД,СО ПОВРШИНА ОД 501 КВД,3-И СПРАТИ,СЕ НУДИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931