Submit Property
Your search results

СЕ ПРОДАВААТ ДВА СТАНА ВО ОХРИД , СО ПОВРШИНА ОД 55 М2 СПРАТ 5 , И ДРУГИОТ СО ПОВРШИНА ОД 30 М2 ПРИЗЕМЈЕ , ЦЕНА ПО ДОГОВОР ,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on March 20, 2019
| Blog
| 0

СЕ ПРОДАВААТ ДВА СТАНА ВО ОХРИД , СО ПОВРШИНА ОД 55 М2 СПРАТ 5 , И ДРУГИОТ СО ПОВРШИНА ОД 30 М2 ПРИЗЕМЈЕ , ЦЕНА ПО ДОГОВОР ,СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА 070-232-436 И 070-984-931