Submit Property
Your search results

СЕ ИЗДАВА СТАН ОД КУЌА НА ВОДНО ,СО ПОВРШИНА ОД 120 М2,УЛ.СЛАВЕЈКО АРСОВ,,БР.9А ,СКОПЈЕ ,АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,

Posted by nade on August 22, 2015
| Blog
| 0
0038970-232-436   И    0038970984931                                               АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,
НУДИТ:
Се издава стан од куќа на водно 120m2.
Ул. Славејко Арсов бр.9а
Станот има две детски соби, една спална соба, дневна со трпезарија, едно WC, една бања,  едно јутилити.
ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВЕ ОЧЕКУВАМЕ ВО НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИИ ,,ПЛОШТАД НА РЕВОЛУЦИЈА,,ББ СТРУГА