Submit Property
Your search results

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР НА ГРАДОТ СТРУГА , СО ПОВРШИНА ОД 40 М2, СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА -070-232-436 И 070-984-931

Posted by nade on March 13, 2021
| Blog
| 0

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР НА ГРАДОТ СТРУГА , СО ПОВРШИНА ОД 40 М2, СЕ НУДИТ ОД АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,СТРУГА -070-232-436 И 070-984-931