Submit Property
Your search results

СЕ БАРА ЗА КУПУВАЊЕ ИЛИ ПОД КИРИЈА 3 ДО 4 ХЕКТАРИ ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ВО СТРУГА- ОХРИД И НИВНАТА ОКОЛИНА , ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ 070-232-436 И 070-984-931 , АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,-СТРУГА

Posted by nade on February 1, 2021
| Blog
| 0

СЕ БАРА ЗА КУПУВАЊЕ ИЛИ ПОД КИРИЈА 3 ДО 4 ХЕКТАРИ ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ВО СТРУГА- ОХРИД И НИВНАТА ОКОЛИНА , ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ 070-232-436 И 070-984-931 , АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ,,ЕУГЕН 2011,,-СТРУГА