Submit Property
Your search results

Ексклузивно!!! Се продава стан во центарот на Охрид од 79м2, се нудит од Агенцијата за недвижности ,,Еуген 2011,,

Posted by nade on November 4, 2015
| Blog
| 0

0038970-232-436 и 0038970-984-931
Се продават стан од 79 м2,во центарот на Охрид ,втори спрат ,цена 80.000 Евра ,со можност за преговарање.
Се нудит од агенцијата за недвижности ,,Еуген 2011,,Струга ,
За повеќе информации ве чекаме во нашите канцеларии ,,Мајка Тереза,,Струга.
Тел:070-232-436 (вибер)